Idrætscamp uge 27

I uge 27 havde vi fornøjelsen af 31 glade børn på vores første idrætscamp, som vi arrangerede i samarbejde med DGI Storkøbenhavn. Formålet med ugen var først og fremmest at tilbyde børnene en aktiv ferieuge med en masse gode oplevelser sammen med andre børn. Men i og med at KIF er en flerstrenget forening, var det selvfølgelig også vores hensigt at præsentere børnene for en masse af de idrætter og aktiviteter, som vi tilbyder i KIF. Ugen stod derfor både på boldspil, gymnastik, leg, dans samt en tur til fælleden, hvor børnenes gå-ben blev testet af. Til trods for at vi sent tirsdag aften stod overfor en af de mange corona-udfordringer, idet en af instruktørerne havde været i nærkontakt med en smittet og derfor skulle i isolation, håndterede forældre samt instruktører situationen med et smil og børnene havde en fantastisk camp.
Tak for opbakningen til denne uge, som uden tvivl vil blive gentaget til næste sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *