Kanalbyens IF bliver en del af stort DGI projekt

Over de kommende tre år vil Kanalbyens IF indgå i samarbejdet med DGI i det ambitiøse projekt ‘Aktive fællesskaber i nye bydele’, finansieret af Nordea-fonden med 7,2 mio. kr. Projektets formål er at styrke idræt og fællesskab i tre kommende skoledistrikter i København: Sluseholmen, Ørestad og Vesterbro.

Kanalbyens IF har sikret sig adgang til en række tidsrum i den nye, imponerende idrætshal på Sluseholmen Skole. Hallen, beliggende på øverste etage med en enestående udsigt, vil fungere som centrum for en bred vifte af aktiviteter i samarbejde med lokale idrætsforeninger. Målet er at tilbyde et inkluderende og varieret program af idræt og fritidsaktiviteter, der appellerer til både børn, unge og voksne i nærområdet.

Dette partnerskab er ikke blot et initiativ til at skabe mere aktive lokalsamfund, men også til at fremme sociale bånd og styrke fællesskaber gennem fysisk aktivitet. Ved at integrere idræt og fritidsaktiviteter i hverdagen håber vi at bidrage til bedre livskvalitet og sundhed for beboerne i de nye bydele.

Nordea-fondens generøse støtte vil ikke kun understøtte driften af idrætsaktiviteter, men også fremme frivillighed og lokalt engagement. Det er afgørende for os at involvere lokale borgere, skoler og virksomheder i projektet for at sikre bæredygtighed og varige positive effekter i samfundet. Vi opfordrer derfor til samarbejde og partnerskaber, der kan styrke det sociale og kulturelle fællesskab i vores lokalområde.

Gennem projektet ønsker vi at skabe ikke bare en idrætshal, men et samlingspunkt hvor folk kan mødes, dyrke interesser og skabe meningsfulde forbindelser. Vi håber at inspirere til en bredere forståelse af idrættens betydning for trivsel og fællesskab, og vi ser frem til at se, hvordan dette projekt vil berige vores lokalsamfund og støtte vores vision om en sundere og mere sammenhængende by.

Læs mere om projektet her: “Aktive fælleskaber i nye bydele”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *